Latest News

İlluminati nedir?


Özellikle ülkemizde çokça bahsedilen bir oluşum olan İlluminati hakkında hiçbir bilgi yoktur ancak İlluminati simgelerine çokça rastlanır. İlluminati simgelerini sürekli gözümüzün içine sokan Hollywood sinema endüstrisinin yanısıra Türkiye'de sokaklarda parklarda da görebileceğimiz bazı işaretleri vardır. İlluminati kesin olmamakla birlikte 1 Mayıs 1776'da Adam Weishaupt tarafından şuan Almanya'nın güneyindeki Bavyera ealetinde doğmuştur ve Bavyera'da insanları dinin doğmatik kuramlarından kurtarmak ve dünya eğemenliğini oluşturmak için Aydınlanma (İlluminati) örgütünü kurmuştur; ancak bu güne kadar hiçbir şekilde bu grubun varolduğu kanıtlanamamıştır.
Peki sıkça gördügümüz o semboller ne anlama geliyor?
Kısaca hatırlamak gerekirse birçok filmde gördüğümüz pramit üzerinde herşeyi gören tek göz'ü sembolize eden İlluminati sembolüdür. Eurovizyon şarkı yarışmasına katılan sanatçılarımız için de İlluminati sembolünü dans figürü olarak kullandıklarına yönelik bazı suçlamalar var. Hatta ülkemizde de bu sembol o kadar çok kullanılmaktadır ki Diyarbakır'a yapılan bir parkta da bu sembole rastlamak mümkün.




7december.org sitesi ve illuminati.org sitesi bu illuminati saçmalığını bir adım daha ileri taşıyarak 21 Aralık tarihinde insanlık tarihi için önemli olaylar olacak dedi. Bu 21 Aralık tarihi o kadar önemli oldu ki sosyal medyada insanlar sadece bundan konuşur oldu. Uzun bir süre daha İlluminati ile ilgili sembolleri ve haberleri göreceğiz gibi.

Ünlü komplo teorileri de şöyle:
Mark Dice, David Icke, Texe Marrs, Ryan Burke, Jüri Lina ve Morgan Gricar gibi yazarların belirttiğine göre Bavyera İlluminati, halen faal olan bir örgüttür. Dünyadaki birçok siyasi, askeri ve ekonomik olayın sorumlusu İluminati örgütüdür. Komplo teorisyenlerine göre birçok ABD Başkanı, bu örgüte doğrudan veya dolaylı olarak hizmet etmektedir. Ayrıca birçok tanınmış çocuk çizgi filmlerinde bilinç altı mesajlarıyla beyin yıkamaya çalışıldığı söylenmektedir.
Myron Fagan'a göre Waterloo Savaşı, Fransız İhtilali, John F. Kennedy suikasti bu örgütün işidir. Ayrıca Holywood film sektörü bu örgütün elindedir.

SOSYAL MADARA Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.